City Coast Adventure ‘The Crystal Ship’

City Coast Adventure ‘The Crystal Ship’

 

Kom je longen vullen met frisse zeelucht in de mooiste steden langs onze Belgische kust. We hebben verschillende spelformules ontwikkeld om onze kuststeden op een leuke manier te verkennen.

Treed in de voetsporen van Magellaan, Livingstone en Vasco Da Gama, tijdens deze City Coast Adventure. Wereldbekende artiesten uit binnen-en buitenland creëerden een fantastische kunstroute in ‘de stad aan zee’: The Crystal ship.

Ontdek de gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties in Oostende, aan de hand van deze unieke spelformule. De diverse kunstinterventies vormen samen een artistiek parcours in de stad. Ontdek deze met gocarts of met de fiets.

De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk hun speciaal gecreëerd kunstboek meekrijgen. De bedoeling is de kunstwerken in het straatbeeld te gaan bewonderen, die zijn aangeduid op het kunststadsplan.

Hoe goed is jullie opmerkingsvermogen om telkens de subtiele verschillen van het origineel te ontdekken? Een vragenlijst over enkele Oostendse legendes en de maritiem getinte praktische proeven vervolledigen het plaatje.

De formule combineert kunst & plezier en ontwikkelt een gezonde dosis Teamspirit.