Golf incentives

Golfen in het buitenland met collega’s en klanten

Dit kan een geweldige manier zijn om professionele relaties op te bouwen en te versterken terwijl u een ontspannende en leuke activiteit deelt. Golfen in een nieuwe omgeving biedt ook de mogelijkheid om nieuwe culturen en landschappen te verkennen, wat kan bijdragen tot een verrijkende ervaring. Het kan ook helpen om gedeelde herinneringen en ervaringen te creëren die kunnen leiden tot meer betrokkenheid en samenwerking in de toekomst.

Golfen op Lanzarote

Dit is een populaire activiteit vanwege het milde klimaat en de prachtige golfbanen. Er zijn twee belangrijke golfbanen op het eiland: de Costa Teguise Golf Club en het Lanzarote Golf Resort. Beide bieden een unieke golfervaring door hun prachtige ligging, met uitzicht op zee en vulkanische landschappen. Daarnaast bieden beide clubs een scala aan faciliteiten, waaronder restaurants, pro shops en oefenfaciliteiten.

GOLF IN MAROKKO

Verschillende golfbanen liggen verspreid over het land, waaronder steden als Casablanca, Marrakech, Rabat en Agadir. Veel golfbanen in Marokko bieden een unieke golfervaring door hun prachtige locaties, waaronder groene valleien, zandduinen en uitzicht op het Atlasgebergte. Golfen in het land kan daarom een prachtige combinatie zijn van sport, ontspanning en verkenning van de prachtige omgeving.

Leuke feiten

Golfen in Marrakech
Marrakech, de “rode stad” van Marokko, is een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van cultuur, geschiedenis en avontuur. Vooral golfers kunnen in Marrakech genieten van de vele golfbanen van wereldklasse.
Een van de beste banen in Marrakech is de Royal Golf Club, die is ontworpen door de legendarische Robert Trent Jones. De baan heeft 27 holes, die allemaal een prachtig uitzicht bieden op het Atlasgebergte. De greens zijn goed onderhouden en de fairways zijn breed, waardoor de baan ideaal is voor golfers van alle niveaus.
De Palmeraie Golf Club, ontworpen door Robert Trent Jones Sr’s zoon Gary, is ook een uitstekende baan. Deze baan staat bekend om zijn uitdagende lay-out, met waterhindernissen en strategische bunkers die zelfs de meest ervaren golfer op de proef zullen stellen.
Naast golf staat Marrakech ook bekend om zijn levendige cultuur, met vele attracties om bezoekers te vermaken. Tot de bezienswaardigheden behoren de Jardin Majorelle, het Bahia paleis en de Saadische graven.
Marrakech heeft veel luxe hotels en resorts voor golfers. Een van de beste opties is het Fairmont Royal Palm, dat faciliteiten van wereldklasse biedt, waaronder een spa, een fitnesscentrum en verschillende eetgelegenheden.
Al met al is een golfreis naar Marrakech een geweldige manier om golf en culturele verkenning te combineren. Met banen van wereldklasse, een prachtig landschap en talloze attracties is Marrakech zeker een onvergetelijke golfervaring.