Blij dat u ons gevonden hebt.
Bekijk hieronder enkele van onze bestsellers!

Wie Zijn Wij

Ons team is reeds jarenlang actief in het organiseren van bedrijfsevenementen. We stellen onze kennis graag tot uw dienst om uw Event onvergetelijk te maken. Het creëren van een herinnering is onbetaalbaar. BeauBelge-Events wilt u graag het mooiste en het beste laten ontdekken van ons Belgenlandje!

Wat Doen Wij

BeauBelge-Events organiseert uw evenementen en teambuildings op maat. Voor actie aan onze Noordzee, kunst- en cultuurontdekkingen of een leuke stadszoektocht in Gent, Brugge, Antwerpen … Brussel, alles is mogelijk! Neem nu contact met ons op voor een offerte op maat.

Ons Aanbod

Wij bieden een waaier aan van activiteiten. Vaste programma’s waar u onmiddellijk uit kunt kiezen tot formules op maat. Themafeesten, een unieke familiedag, maar ook voor uw B2B evenementen kunnen wij een voorstel doen dat perfect past bij uw bedrijfsfilosofie.

Bekijk hier ons aanbod

BeauBelge, Uw Totaalpartner

Beantwoorden aan uw vraag.

Een passend concept creëren, aan de hand van uw vraag, het creatieproces, de kennis in het samenbrengen van de diverse onderdelen plus het uitvoeren van een geslaagd Event, dat is ons vak en passie!

Volledig Op Maat

Voor elk wat wils en aan elk budget.

‘Tijd is geld’ in iedere onderneming. Dankzij onze ideeën-database kunnen wij u kostbare tijd besparen. Wij zijn thuis in alle Vlaamse steden, aan de Noordzeekust en in Brussel. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen, zonder onvoorziene verrassingen.

Onze Filosofie

“Our mission is to surpass expectations. Excellence is never an accident.”

Het ontwikkelen van een herinnering gebeurt niet automatisch. Het concept is gekozen, een team van professionals, gedreven door passie, is samengesteld. Afspraken gemaakt en uitgevoerd! Wij worden graag een onderdeel van uw bedrijf en stellen al onze knowhow ter beschikking om alle verwachtingen te overtreffen.

Bedankt voor het vertrouwen