Onze activiteiten kunnen doorgaan op tal van locaties. Hieronder een overzicht waaruit u kunt kiezen. Klik op een locatie om het overzicht van de activiteiten te bekijken:

BRUGGE

Brugge neemt u mee terug in de tijd. Talloze elementen in het straatbeeld verwijzen naar de rijke geschiedenis van de stad. De Binnenstad en zijn bewoners zijn met recht trots op hun verleden en nodigen u uit om de stad te (her)ontdekken. Brugge is méér dan een boottocht op de Reien, de stilte in het Begijnhof en het adembenemend uitzicht vanop het Belfort. Wij zijn graag uw gids in het hedendaags Brugge waar culinair en verrassend genieten centraal staan.

Klik hier en laat u inspireren

DE KUST

Duik in de wondere wereld van de Belgische kust. Zin om eens lekker uit te blazen of te genieten van sportieve uitdagingen en culinaire ontdekkingen? Zeilend genieten van de zonsondergang of kicken op zee in een speedboot…? De kust heeft zoveel mogelijkheden dat er zeker een verrassing op u wacht.

GENT

Gent is een historische en bruisende stad. Het moderne, dagelijkse leven van de actieve stadsbewoner speelt zich af in een prachtig, historisch decor. Het middeleeuwse karakter aan de Leie en de talrijke gerenoveerde pakhuizen vertellen elk hun eigen verhaal. In Gent wordt gewoond, geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw!

ANTWERPEN

Antwerpen is een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. Deze Metropool heeft tal van musea, zoals onder andere het Rubenshuis, het MAS en het Red Star Line Museum. De restaurants en hippe bars zijn ware trendsetters voor het hele land. 

Ontdek hier enkele programma’s voor een onvergetelijk bezoek aan Antwerpen.

BRUSSEL

Het unieke Brussel: een eigen stijl en sympathieke manier van leven. Ondanks de Europese-en multiculturele dimensie van de stad heeft Brussel toch een ‘dorpse’ mentaliteit weten te bewaren. Uiteraard zijn er de Grote Markt, Manneken Pis, Geuze en Kriek, Brusselse wafels en pralines… Maar wij raden u ook aan om de sfeer in de verschillende wijken op te snuiven, zoals in de Dansaertstraat, de Sint-Gorikshallen, Vismet en op het Sint-Katelijneplein. U ontdekt er een bruisend Brussel dat zich goed voelt als historische stad, maar ook als moderne hoofdstad met aandacht voor mode, design en creativiteit. Geniet met ons van Brussel, een stad die het ontdekken meer dan waard is…

eigen locatie

Een kasteel in de Ardennen, een pakhuis in Ronse, een klooster in Limburg of een watermolen in Brabant. Op zoek naar een uniek kader voor uw volgende meeting, familiedag, seminarie of klant-event…laat ons u inspireren.

ZEEUWS-VLAANDEREN

Unieke locaties zoals het nieuwe project van Sergio Herman: Air Republic, met de nieuwe haven van Cadzand als uitvalsbasis voor heel wat leuke activiteiten. Denk maar aan zeehonden spotten met speedboten, de zee op met een zeiljacht, een etentje met zicht op zee of met uw voeten letterlijk in het zand.

Zeeuws-Vlaanderen: hip en happening, een andere wereld, even op reis, maar vlakbij. Deze prachtige streek heeft heel wat te bieden als het op teambuilding aankomt.

Verken de prachtige natuur met de vele kreken en dijken met een Vespa, Solex of 2PK, tijdens een rondrit, een spel of een heuse rally!

PARIJS

Parijs is méér dan een bezoek aan de Eiffeltoren. Wij zijn graag uw gids in het hedendaags Parijs waar culinair en verrassend genieten centraal staan. Zo kunnen we u de Quartier latin laten (her)ontdekken met zijn gezellige bistro’s en unieke straatartiesten.
Dit en nog andere unieke delen van Parijs zullen voor u na deze citytrip geen geheimen meer kennen.

Afhankelijk van uw wensen organiseren wij graag de ultieme teambuilding voor u.

Kaapstad

Ontdek Kaapstad als geen ander!

Beklim de bekende tafelberg, relaxen en surfen bij Blouberg of een nachtje uit in Long Street.

Dit en veel meer kan!

Afhankelijk van uw wensen organiseren wij graag de ultieme teambuilding voor u.