Duivelse uitdagingen

Duivelse uitdagingen

Halverwege juni is het weer zo ver en start de WK-gekte opnieuw. Ben je ook zo’n fan van onze Rode Duivels? Stroomt het voetbalbloed ook door jouw aderen? Wil je supporteren voor onze Duivels op een originele manier? Dan zijn de volgende “Duivelse uitdagingen” zeker iets voor jullie! Een leuke teamdag dat volledig in het teken staat van onze Rode Duivels. Toon jouw sportieve capaciteiten, ga helemaal op in het thema en laat de Duivel in jou los.  

Voor de avonturiers onder jullie hebben wij de 2PK Devils Autorally.

Deze diashow vereist JavaScript.

Verken de streek en zijn ‘vergeten’ plekjes in de nostalgische Citroën 2PK’tjes . Vóór de start maken de teams zichzelf en hun auto’s klaar, pimp my ride, onder het motto “ The Devil is in the details”. Een unieke roadtrip waarbij je onderweg ook enkele praktische proeven moet oplossen. Wie op het einde van de rit de hoogste score behaalt, ontvangt de Gouden Bougie. Organiseer jullie eigen WK en ga voor die overwinning!

Ready? Set … Go!


Voor de grotere groepen zijn er “The Lowland Games: Devil Edition”.

Deze diashow vereist JavaScript.

Iedereen kent de Highlandgames, de doedelzakken, de stoere mannen in hun kilts en de rondslingerende kanonkogels. The Lowland Games zijn het verkwikkende alternatief waar alles kan en alles mag en onze Duivels opnieuw centraal staan. Kroon jezelf tot topscoorder en laat je volledig gaan op ons reuze Voetbaldartsgame. Toon je beste kant bij de boerengolf, speel een wedstrijdje met de bumperballen, ga voor een rondje in de Megabal of kies voor een potje levend tafelvoetbal en haal de andere teams onderuit. Het winnende team ontvangt de Gouden Klomp! Er zijn 8 tot 12 verschillende Duivelse uitdagingen.

Join The Devil Clan!


Als ultieme energizer hebben wij “De Duivelse battles”, ofwel de HAKA .

Deze diashow vereist JavaScript.

De HAKA is de meest krachtige teambuilding. Deze traditionele Maoridans is makkelijk aan te leren, maar heel intens. Iedereen leert hoe te denken, handelen en slagen als een succesvol team. Na enkele opwarmingsoefeningen en het aanleren van de dans, moeten de teams hun leider aanstellen, hun eigen dans creëren, zich klaarmaken voor de strijd met de juiste attributen en elkaar motiveren om de dans uit te voeren. Dit resulteert in een heuse Duivelse riff-off. Wie kan zijn tegenstanders het best intimideren?

Let the battles begin!


Ben jij eerder dat Duiveltje op de schouder die graag iets helemaal anders doet? Kies dan voor de Discovery City Game: Special Edition en ga op zoek naar de verborgen parels in jouw favoriete stad.

Deze diashow vereist JavaScript.

Jouw persoonlijke Duivelse gids toont jullie de leukste plekjes en daagt jou en je team uit om enkele vragen , opdrachten en Duivelse praktische proeven zo goed mogelijk op te lossen. Verzamel zo veel mogelijk punten, ga duels aan met de andere teams en verras elkaar met leuke foto’s. Het team dat de hoogste score behaalt, gaat met de beker naar huis.

Show your skills!